Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Alkonyat

2010.11.03

 

 

 

Twilight - Alkonyat

 

 

 

Kulisszatitkok - Nagykalauz a filmhez

 

 

 

A könyv bemutatja, miként varázsolta vászonra Catherine Hardwicke díjnyertes rendezőnő és csapata Meyer lélekzetelállító világát. A szerző, Mark Cotta Vaz eddig be nem mutatott fényképek exkluzív interjúk és személyes beszámolók segítségével kalauzol a színfalak mögé. Megismerkedhetsz a rendező, a producerek és a díszlettervezők munkájával, így szinte te is részese leszel az alkotás folyamatának! A könyvből sok egyéb kulisszatitok mellett az is kiderül, hogyan született meg a Cullen család címere, miként forgatták a film legdrágább jeleneteit, sőt még az is, hogy miért szikrázik a napsugaraktól a  vámpírok bőre! Ne hagyd ki! (Már megjelent New Moon-os változatban is! - a szerk.)

 

 

 

 

Már kész az Eclipse is!!!

 

 

 

A színészek több hónapra a kanadai Vancouverbe költöztek, hogy a környéken található helyszíneken vegyék fel a jeleneteket. " Csodálatos helyen voltunk, bár a megszokottnál kissé hűvösebb volt! Úgy éltünk, mint egy kis család: nemcsak a munka kötött össze minket, de jó barátok is lettünk, és sokszor együtt mentünk szórakozni is!" - mesélte Kellan Lutz, aki Ashley Geene-nel együtt érkezett haza, Los Angelesbe, majd elárulta: valószínű, hoyg néhány apró finomítani való még hátra van, de ezeket már egy Hollywoodi stúdión oldják meg. A stábra persze továbbra is rengeteg meló vár, hiszen a főszereplők világkörüli útra indultak, és résztvetek a nagyobb városokban szervezett díszbemutatókon és interjúkat adva népszerűsítettek a mozit!

 

 

 

                                                                                                      Evelin, 2009. dec. 13.

 

 

 

 

Helóka!

 

 

 

Hoztam nektek egy vadi új Taylor Lautner fotósorozatot! Az alkonyat sztárja a Rolling Stone magazinnak pózolt. Taylor a Los Angelesi óceánparton produkálta magát a fotós kamerája előtt: volr, hogy egy amerikaifoci-labdával futkározott, menő motorral robogott, de a legnagyobb számnak a hátraszaltója bizonyult! "Totál jó arc volt, egyáltalán nem kellett magyaráznom,mit csináljon, tudta magától is! A legtöbb pózt és mozdulatot, ő találta ki, nekem csak annyi volt a dolgom, hogy exponáljak!" - kommentálta a műveletet a fótós. A fotósorozatot megtaláljátok a képek menüpontban!De adok egy kis ízelítőt! Íme néhány kép:


 

 

 

Jacob Black

 

 

 

 

Jacob az öreg Billy Black fia.Szinte születése óta ismeri Bellát.Billy és Charlie sokat horgásztak együtt és ekkor barátkozott össze Bella Jacob két idősebb nővérével. Úgy néz ki mint egy átlagos 15 éves indián fiú. Bronzos bőr,sötét haj és szemek.Nagyon tetszik neki Bella és mindent meg tesz,hogy a kedvében járjon. Bella ezt a "szimpátiát" kihasználva tudja meg,hogy mi is Edward valójában.Billy rajta keresztül üzeni meg Bellának,hogy jobb lenne ha szakítana a Cullen fiúval.

 

 

 

Jacob szerepe az Twilight-ben:

 

 

 

 

Jacobnak kicsi szerepe a sorozat első könyvében. Bella apja és az ő apja jó barátok. A tenger parton Bella ügyetlenül,de annál hatásosabban flörtöl vele,mert ki akar szedni belőle bizonyos dolgogat. Jacob legendákat mond el Bellának a Quileute-okról és így Bella rájön hogy Edward vámpír.

 

 

 

 

Jacob szerepe a New Moon-ban:

 

 

 

 

Edward távozása után Bella depresszióba esik.Bella jobban összebarátkozik Jacobbal,aki megtanítja motorozni. Jacob ebben a részben változik át először vérfarkassá! Bella elmegy Olaszországba megmenteni Edwardot,ezek után Jacob tudomást szerez Bella vágyáról, hogy vámpír akar lenni. Jacob emlékezteti Edwardot a törzse megállapodásáról a Cullen családdal, ami kijelenti, hogy a Culleneknek nem haraphatnak meg egyetlen embert sem.

 

 

 

 

Jacob szerepe az Eclipse-ben:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jacob megpróbálja elhatárolni magát Bellától azáltal, hogy nem válaszol telefonhívásaira és nem találkoznak.De végülis kibékülnek és újra barátok lesznek.Edward jóváhagyásával Bella elkezdi meglátogatni Jacobot egyre gyakrabban.Ezek közül az egyik látogatáson Jacob azt mondja Bellának, hogy ő szerelmes belé,és azt akarja tőle, hogy válassza őt Edward helyett.Bellát váratlanul éri a vallomása és azt mondja neki, hogy csak barátként gondol rá.Jacob erőszakosan megcsókolja Bellát,Bella a nemtetszését egy pofonnal jelzi-->de akkorát ad Jacob-nak hogy eltörik a keze.Jacob,a vérfarkascsapat és a Cullen család egy ideig békét kötnek, hogy le győzzék Victoriát és azt a sereg vámpírt, akit létrehozott.A csata előtt Jacob meghallja Edwardot és Bellát, ahogy megvitatják az eljegyzésüket és ez nagyon feldühíti őt.Jacob "öngyilkos" akart lenni,de Bella hogy leállítsa, csókot ígért neki, amit megis kap.Bella végül rájön, hogy Jacobba is szerelmes,de nem annyira mint Edwardba.Az utószót Jacob szemszögéből írja az írőnő, dühös és csalódott Bella döntése miatt, farkasalakban elfut, hogy elmeneküljön fájdalma elől.

 

 

 

 

Jacob szerepe a Breaking Dawn-ban:

 

 

 

 

Jacob egy hosszú távollét után visszatér hogy  részt vegyen Bella és Edward esküvőjén-bár még mindig láthatóan bánatos de azt mondja Bellának,hogy legyen boldog. Amikor Bella és Edward visszatérnek a nászútjukról, Jacob megtudja, hogy Bella terhes.Amikor tájékoztatja a farkasfalkát Bella terhességéről, a vezetőjük Sam azt tervezi hogy meg fogja támadni a Culleneket és meg fogja ölni Bellát és a babát.Jacob, aki érzi, hogy a Cullenek ártatlanok,nem engedelmeskedik  Sam parancsának és elkülöníti magát a tőlök, miközben Alpha farkasként teljesíti a születési előjogát.Hozzá Seth és Leah Clearwater csatlakozik az új csoporthoz, és ők is Bellát akarják megvédeni.Jacob "megtalálja másik felét",Renesmee-t.(Bella és Edward lánya).Jacob a Cullen család részévé válik, és megszűnik Edward és közte lévő feszültség.

                                                    

 

 

 

Emmett Cullen

 

 

 

Születési neve: Emmett McCarthy

 

 

 

Születési ideje: 1915

 

 

 

Vámpirrá válása: 1935

 

 

 

Hajszín: sötét barna

 

 

 

Szemszín: arany/fekete

 

 

 

Magasság: 205 cm

 

 

 

Külső jellemzők: hatalmas izmok és rövid haj

 

 

 

Átváltoztatta: Carlisle Cullen

 

 

 

Hobbijai: autóverseny, fogadás és közelharc

 

Emmett rendelkezik a legnagyobb fizikummal a bandából, s ez által ő a legfélelmetesebb is. 1935-ben Tennessee erdeiben történő vadászata során egy medve súlyosan megsebesítette őt. Rosalie talált rá, aki épp a környéken kutatott zsákmány után, és ő volt az, aki 100 mérföldön keresztül cipelte őt, hogy Carlisle végül a fiút is magukhoz hasonlatossá változtassa. Emmettnek ugyan komoly nehézséget okoz a vegetáriánus életmód, de bátor tagja a Cullen családnak.

 

 

 

 

 

Élettörténete: 1935-ben, miközben Emmett a Tennesee-i hegységben vadászott, egy medve támadta meg. Majdnem meghalt, de Rosalie rátalált, így még időben sikerült Carlislenak átváltoztatnia őt. Szokatlan módon egyáltalán nem zavarta átalakulásának ténye, csak megrántotta a vállát és ennyit mondott: Carlisle és Rosalie,az én angyalom is vámpírok, mi rossz lehet benne? Rosalieval már több esküvőt is tartottak. Emmett bármit megtenne, hogy feleségét boldoggá tegye, így eleget tesz Rosalie azon kívánságának, hogy időről időre tartsanak egy hatalmas lagzit. Időnként külön utakon járnak a család többi részétől, hogy maguk lehessenek, de mindig újra csatlakoznak hozzájuk. Emmettnek kezdetben csak a vegetáriánus életmóddal van problémája de később azt is megszokja.

 

 

 

 

Emmett az első aki támadja Bellát az első részben,de később egészen megkedveli. Gyakran ugratja őt az esetlensége és az állandó pirulása miatt. Az Újholdban Bella átváltozatása mellett szavaz. A Breaking Downban Emmett viccesen célozgat Bella szexuális életére amíg el nem hallgatatja Bella, mivel legyőzi egy szkander meccsben.

 

Edward Cullen

 

 

 

 

 

 

 

Edward 17 éves, de már valamivel több, mint 90 éve annyi. Az 1918-as spanyolnátha járvány idején a haldokló fiút az emberséges Carlisle változtatta át vámpírrá. Edward élelemként emberek helyett inkább állatokra vadászik, és békésen éli életét adoptált családjával. Ezen kívül képes olvasni az emberek gondolataiban is. Bella iránti vonzalma ellenére - ami azon a tényen alapul, hogy egyedül ő tűnik immunisnak gondolatolvasó képességével szemben - Edward éppen hogy csak képes ellenállni a lány vérének, ami megnehezíti számára az együtt töltött időt. A legjobb vámpír hagyományoknak megfelelően hajlamos a merengésre, tűnődésre saját halhatatlan lelkének létezésével kapcsolatban, és úgy általában nincs kibékülve a helyzettel, hogy vámpír léte miatt veszélybe sodorhatja Bellát.

 

 

 

 

Külső jellemezői: Magas,barna hajú, változik a szeme színe. Az első részben Edward olyan mint a többi vámpír.Olyan jóképű és erős, mint egy szuperhős, gyors,jó az állóképessége. Az illata és a hangja roppant megnyerő,annyira hogy Bellát is teljesen a hatása alá vonta. Az Alkonyatban elmagyarázza Bellának, hogy nem feltétlenül szükséges lélegeznie, de anélkül nem érezné jól a szagokat. Más vámpírokhoz hasonlóan nem tud aludni. A Cullen családban Edward a leggyorsabb, mégsem ez a legfontosabb képessége. Carlisle Cullen szerint, Edward még ember korában is nagy empátiával rendelkezett, ezért képes vámpírként olvasni mások gondolataiban. Kivéve Bellát.

 

 

 

 

Hobbijai: Szeret zongorázni, emellett nagyon kifinomult és széles a zenei ízlése.Szereti a klasszikusokat,jazzt, progressive metált, alternatív rockot, punk rockot, de countryt utálja. Az Alkonyatban említi, hogy az '50es évek zenéjét jobban szereti mint a '60as évekét, a '70es évekét pedig utálja. Másik szenvedélye az autószerelés. Van egy Volvo S60 R-je és egy Aston Martin V12 Vanquish-e. Az Eclipseben, testvérének Alicenek pedig egy Porsche 911 Turbot ajándékoz. Vett egy motort is, hogy Bellával használják, de a motort Jaspernek adta miután rájött hogy a motorozás olyan hobbija lett Bellának, amit szívesen csinál Jackob Blackkel.

Szerepe az Alkonyatban:

 

 

 

 

Edward az Alkonyatban találkozik először Bella Swannal, egy halandó lánnyal akinek nem tud olvasni a gondolataiban, és akinek az illata hihetetlenül vonzotta.Küzd hogy felülkerekedjen az érdeklődésén és vonzalmán, de miután számos alkalommal megmenti a lány életét, feladja a küzdelmet, és teljesen beleszeret.Edward elmondja Bellának az igazat, hogy valójában ki is ő, mennyi idős, habár 17nek néz ki, igazából 1901 júniusában született. Nevelőapja Carlisle változtatta át 1918ban így megakadályozta, hogy meghaljon spanyolnáthában. Carlisletól vette át a szokatlan életfilozófiát ami merőben különbözött más vámpírokétól, miszerint, csak állati vérrel táplálkoznak. Edward állandóan figyelmezteti Bellát, hogy túl veszélyes ha együtt vannak, de a lány szerelmes és teljesen megbízik benne, hogy képes magát féken tartani, épp ezért hasztalan minden szava. Így kerül Bella életveszélybemmivel egy Cullenékkel töltött baseballozás során idegen vámpírok bukkanak fel, amelyek közül egy szadista,nyomkövető James szúrja ki magának és addig nem nyugszik amíg meg nem kapja. A családja segítségével Edward megmenti Bellát, és végeznek Jamessel, de továbbra is az marad a fő kérdés, hogy mennyire biztonságos Bellának Cullenék mellett.

 

 

 

Szerepe a New Moon-ban:

 

 

 

Az Újholdban Edward egyre jobban félti Bellát,pláne mikor a születésnapi buliján a lány megvágja az ujját és Jasper, akinek a legnehezebben megy a vegetáriánus lét, megtámadja. Hogy megvédje, egy hirtelen és átgondolatlan ötlettől vezérelve, elhiteti Bellával hogy már nem szereti és tovább költözik a családjával, hátrahagyva az összetört szívű Bellát.Edwardnak nehezen megy az élet Bella nélkül, sokszor lesz letargikus a számára hihetetlenül hosszúnak és értelmetlennek tűnő élet kilátásától. Miután Rosalie tévesen arról értesíti, hogy Bella öngyilkos lett, Edward elutazik Olaszországba egy vámpírtársasághoz, az ún. Volturikhoz.(akik a vámpírok rendőrei) Megkéri őket hogy öljék meg. Miután kiderül hogy az információ téves volt, Alice visszamegy Forksba hogy együtt állítsák meg Edwardot. Még időben utolérik őt,de találkoznak a Volturikkal akik megígértetik velük, hogy Bellát át kell változtatniuk vámpírrá, hogy a jövőben Edward ne akarjon hasonlóakat kérni tőlük. Amennyiben nem teszik meg, végeznek Bellával. A trió megfogadja hogy betartják az ígéretüket, majd visszaindulnak Forksba. Útközben mondja meg Edward Bellának hogy mindig is szerette és csak a biztonságáért tette amit tett, majd a lány bocsánatát kéri. Bella természetesen azonnal megbocsát, és úgy folytatják a kapcsolatukat, mint Edward elutazása előtt. Bella sikeresen rábeszéli Cullenéket hogy szavazzanak a sorsa felől. Edward és Rosalie kivételével mindenki az átváltoztatása mellett szavaz. De Edward később beleegyezik azzal a feltétellel, hogy átváltoztatja Bellát,de előbb menjen hozzá feleségül.

 

 

 

Szerepe az Eclipse-ben:

Az Eclipseben Bella azzal a feltétellel fogadja el Edward házassági ajánlatát, hogy míg ő halandó, együtt töltenek egy éjszakát,természetesen csak az esküvő után. Edward megérti hogy mennyire fontos ez Bellának, és beleegyezik. Közben Cullenék nyomokra bukkannak, amik elvezetik őket Victoriához. A nő új vámpírokat teremt, hogy sereget hozzon létre belőlük, mivel feltett szándéka hogy megbosszulja James halálát és megölje Bellát. Újonnan kötnek békét Cullenék az őslakos vérfarkasokkal,egészen pontosan Sam Uleyval és Jacob Blackkel. Bár Bella aggódik hogy tartós lesz-e a béke, mivel rájön, hogy Jacobnak, aki akkor is mellette volt mikor Edward elhagyta, sokkal többet jelent mint egy barát. Végül is Edward megöli Victroiát, és ha bár nehezen is, de elfogadja, hogy Bella és Jacob barátok. A harc után tudatosul ismét Bellában, hogy Edward az életében a legfontosabb. Edward felveti, hogy esetleg még esküvő előtt együtt lehetnének,de Bella visszautasítja. Mindent a helyes sorrendben akar csinálni: házasság, Edwarddal együtt lenni, és vámpírrá válni.

 

 

 

Szerepe a Breaking Dawn-ban:

A Breaking Dawnban már Edward és Bella férj és feleség. A nászútjukat egy kis szigeten az Isle Esme-n töltik, amit Esme kapott ajándékba Carlisletól. A mézesheteiken esik Bella teherbe, és a hihetetlen gyorsasággal növekvő fél-ember, fél-vámpír magzat nagyon ront Bella egészségén. Edward megpróbálja abortuszra rávenni, hogy mentse az életét. De Bella hajthatatlan, mert nagyon ragaszkodik még meg nem született gyermekéhez, és kitart a szülés mellett. Edward akkor enyhül meg mikor meghallja a gyereke gondolatait, és rájön hogy a baba egyáltalán nem akar ártani Bellának és nagyon szereti őt. Bella a szülés miatt a halálán van, de Edward a kislányukat is sikeresen megmenti, és beadja Bellának a mérget,ami után elkezdődik a fájdalmas átalakulása. Miután egy Irina nevű vámpír tévesen azt hiszi Renesmee-ről hogy vámpírgyerek, a Volturik megérkeznek hogy végezzenek vele és Cullenékkel is. De Bella és Edward a családjuk segítségével bebizonyítják, hogy Renesmee senkire nem jelent veszélyt.Miután a Volturik távoztak Forksból, Bella és Edward végre nyugodtan folytathatták addigi életüket, a lányukkal.


 

 

 

Farkasok

 

 

 

 

 

A farkasokat játszó minden színész kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy csörgedezzen némi igazi indián vér az ereikben és hogy bírják a kellemetlen hideg és esős időjárást félmeztelenül rohangálva az erdőben, mivel a vérfarkasok gyakran tesznek így.

 

 

 

Chaske Spenser / Sam Uley

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Sam Uley a farkasfalka alfahímje és fontos szerepet játszik az Újhold elejétől kezdve. Ő a legidősebb és legtapasztaltabb a fiatal farkasok közül és ő az, aki először tudja meg, mit jelent igazán beleszeretni egy nőbe. A gimi alatt ő volt Leah Clearwater pasija, később Emily vőlegénye.

 

 

 

 

 

 

 

Sam szerepében Chaske Spebsert láthatjátok majd! A New York-i színésznek már bőven van tapasztalata: 2005-ben, néhány epizódszerep után, egy tévésorozatban, az Into The West-ben domborított, előtte pedig színházi darabokban bízonyított. Az indián felmenőkkel rendelkező srácot még biztosan láthatjátok az elkövetkezendő években is!

 

 

 

Alex Meraz / Paul

 

 

 

 

 

 

 

16 éves Paul a harmadik farkasember, a falka legforrófejűbb tagja. A New Moon-ban egyszer majdnem megöli Bellát, Jacob állítja meg.

 

 

 

 

 

 

A mexikói ősökkel büszkélkedő Alex Meraz-t 2005-ben már láthattátok Az új világ című filmben is Collin Farrell ellen harcolni. A csajokat sajnos el kell szomorítanom: Alex házas. és egy 14 hónapos kislány, Somak boldig apukája.

 

 

 

Kiowa Gordon / Embry Call

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Embry, Jacob legjobb barátja, a negyedik fiú, aki a La Push-beli rezervátum fiatal indiánjai közül farkasemberré válik. Habár átalakulása némi zavart okoz a közösségben, mivel anyja nem odavalósi, apja nyilvánvalóan egy köztiszteletben álló indián, aki félrelépett. 

 

 

 

 

 

 

 Hogy honnan ismerhetitek Kiowát? Sehonnan! Ez uyganis az első alkalom, hogy kamerák elé áll. Kezdésnek azért, valljuk be, nem rossz! A srác  Peach Springs lakott eddig, az 1400 fős Hualapai törzs tagjaként, az arizóniai hegyekben. az indiánok kemény rockerként tartják számon, úgyhogy könnyen elképzelhető, hogy nem áll meg a színészetnél, és később a zenecsatornákon látjuk viszont!

 

 

 

Bronson Pelletier / Jared

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jared a második, aki farkassá változik, Sam Uley után. Különösebb szerepe nincs a könyvben, de a filmben talán nagyobb szerepet kap, hiszen Leah Clearwater kiesik, a híresztelésekkel ellentétben nem hogy Vanessa Hudgens nem fogja játszani, hanem senki sem, a forgatókönyvíró ugyanis nem vette bele ezt a figurát a filmbe.

 

 

 

 

 

 

Bronson Pelletier-nek eddig csak kisebb tévés szerepek jutottak, most viszont megmutathatja, hogy a mozivásznon is megállja a helyét. Ránézésre mondhatom, hogy ez tutira így is lesz!

 

 

 

Jacob Black / Taylor Lautner

 

 

  

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

o8pbb6qy

(CharlesAmoms, 2020.01.18 00:29)

[url=http://robaxin.us.org]robaxin online[/url]

soft nipple girls

(Adelinabeaft, 2020.01.18 00:18)

redwaphd sex video http://stackthatbucks.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=dordoz.com
katrina kapxxxx vldeo http://realfreshinc.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=dordoz.com
सुshmiतa सेन xxx https://verywed.com/forum/redirect.php?url=https://dordoz.com/
nxgx hd movies http://paralyzedveteransofamerica.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=dordoz.com
horney liy facking http://fateline.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=dordoz.com
army mother sex https://www.mls2u.com/Frame--Flat-Fee-MLS.php?src=https://dordoz.com/
thokomo sex hd http://www.3d-visual.com/Tracking/Default.asp?SOURCE=2012_05&url=https://dordoz.com/
worker xxxxxporn video.com http://littlesex.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=dordoz.com
full hd hotmomxxxnew.com https://www.cerrometeo.com/click.asp?url=https://dordoz.com/
darshan sex vid https://trentonmonitor.com/Redirect.asp?UID=24585777&SubSectionID=36&AdArrayID=246&AdPosition=2&Linkurl=https://dordoz.com/
1018sex videos hd http://businesssoftwaredevelopment.net/Services/Redirect.aspx?url=https://dordoz.com/
xxx indian maal https://privatehousestays.com/locations/out?l=831&url=https://dordoz.com/
xxx videomom downloading http://moenstore.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=dordoz.com
hard sexi hd http://rejventures.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=dordoz.com
familystoned.com porn cousin http://www.handycoat.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=dordoz.com
lara porn download http://travel-corp.co.uk/go.php?target=https://dordoz.com/
sally squirt stepdad http://andrewgirls.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=dordoz.com
2 xxx vido http://admin.hosting.surewest.net/phpinfo/phpinfo.php?a[]=<a+href=https://dordoz.com/
www.sex come in http://panerabreadco.us/__media__/js/netsoltrademark.php?d=dordoz.com
gang hd bangbros http://imgarden.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=dordoz.com

новостройки с отделкой Волгоград

(NovostroykiVolgogradwopay, 2020.01.18 00:16)

[b]Кирпичный дом.[/b]
Следовательно, навряд ли мы ошибемся, если предположим, который первый суждение потенциального покупателя обращается для квартиры в домах, построенных из кирпича. Житейский опыт и, возможно, некий стереотип, указывают ему для элитность данного типа жилья, преимущественно в сравнении с блеклыми серыми панельками 70-х годов прошлого века. Действительно, кирпич испытан веками строительства, около этом обладает высокими плюсами. Во-первых, это практически туземец материя – простая обожженная глина, следовательно колоссально экологичен, беспричинно наравне не содержит никаких химических добавок. В общем, вредных испарений не наблюдается. Впору, кирпич не подвержен появлению грибков и микроорганизмов, а вторично обладает высокой степенью защиты от возгорания.
[url=https://vk.com/novostrojki_volgograd] новостройка волгоград ворошиловский[/url]
Во-вторых, кирпич обеспечивает хорошую теплоизоляцию (особенно присутствие использовании пустотного кирпича), правда и шумоизоляция на высоте. Кроме, данный вещь долговечен, здания из него стоят веками. К преимуществам также позволительно отнести и архитектурные особенности – квартиры дозволено строить свободной планировки.
[url=https://vk.com/novostrojki_volgograd] однокомнатная квартира волгоград дзержинский район[/url]
Впрочем, пожирать и минусы. Правильная технология строительства достаточно трудоемка и длительна (кирпич лично по себе материя ценный, кладка стен осуществляется в ручную и требует высокой квалификации каменщиков). Сообразно и стоимость на кирпичное жилье самая высокая. Положим, ежели брать себестоимость строительства (сколько в общем-то и является основой ценообразования), то кирпичные дома дороже, предполагать кирпично-монолитных в среднем для 20%. Из-за сложности и дороговизны таких предложений мало. Строительные компании стараются воздвигать дома побыстрее и попроще, чаще только используют панельные и монолитные технологии, и единственно набравшись опыта могут быть после кирпич.
В общем, дома из кирпича постоянно относятся к классу повышенной комфортности, присваивая статус элитного жилья сообразно цене и качеству.
[b]Монолитные дома.[/b]
Следующий тип жилья – монолит тож монолит-кирпич. В принципе, они очень похожи и мало чем отличаются! Чтобы нашего отечественного рынка – это достаточно новое направление. Главный правило данной технологии заключается в часть, который каркас здания делается из цельного бетона, создается безжалостный суть с различными видами ограждающих конструкций. Начинать, а в качестве наружных стен может быть ровно кирпич, беспричинно и блоки из газо- тож пенобетона и даже панельные блоки. Попутно стены еще и прокладываются несколькими слоями утеплителя, сколько повышает теплоизоляцию и шумоизоляцию предварительно 40% по сравнению с другими технологиями.
Одной из главных преимуществ данной технологии строительства https://vk.com/novostrojki_volgograd – это прыть возведения зданий. Она не требует глобальной соответствующей инфраструктуры в виде кирпичного производства разве завода железобетонных изделий. Главный затрата – на бетон, арматуру и съемную опалубку, в которую и заливают присутствие возведении здания бетонную смесь. Соответственно и цены для такое жилище значительно ниже себестоимости. (В прочем тогда нужно учитывать и коньюктуру рынка, на квартиры в кирпичных домах могут давать скидки, а монолит быть большом спросе «скачет вверх»),

xxx vid ant

(Tyleramoum, 2020.01.18 00:14)

hindi porn vedio http://www.bedbreak.com/url.php?url=www.redwap2.com/
download xxx aishwarya http://jpxinteractive.info/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.redwap2.com
download video pornxxx http://www.septictanks.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.redwap2.com
www.momyes blows sex.hd. http://www.tackledummies.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.redwap2.com
zzz com movie http://netsmartsubstanceabuse.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.redwap2.com
yoga gym xxx http://pisacanoleadership.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.redwap2.com
shopila sexy vedio http://shoes.pmg.be/fr/redirect/website?url=https://www.redwap2.com/
rep sexx xxxx http://www.englandhockey.co.uk/redirect.asp?id=122&link=https://www.redwap2.com/
sex aastreliya hd http://the-gaming.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.redwap2.com
karley gray images http://myshyteens.com/crt/cgi/out.cgi?id=24&l=top_top&u=https://www.redwap2.com/
horse sex cartoon https://au.eventscloud.com/emarketing/go.php?i=100281547&e=c2lsa2Uud2Vpc3NAc3lkbmV5LmVkdS5hdQ==&l=https://www.redwap2.com/
teen video xxxxgirl https://search.auone.jp/?q=www.redwap2.com/&page=8
sex video ambala http://www.massgals.com/cgi-bin/atx/out.cgi?id=61&tag=bottom1&trade=https://www.redwap2.com/
kusboo xxx video http://www.compufix.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.redwap2.com
bihar xxx sleep http://playlater.com/cls/out.cgi?linkid=161&url=https://www.redwap2.com/
xxx snilioni photo http://iyfrw.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.redwap2.com
saxes move dog http://customstereograms.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.redwap2.com
pГІrn skinner sex http://ricescoops.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.redwap2.com
xxxx rape com http://www.triplewranchllc.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.redwap2.com
xxx pela pele http://iyfgmn.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.redwap2.com

fxxs7cj1

(Michaelanomb, 2020.01.18 00:02)

[url=http://valtrex.us.com]valtrex online[/url]

84jvkmky

(Bennynaf, 2020.01.17 23:54)

[url=http://celebrex-abc.com]buy celebrex[/url] [url=http://tadalis.us.org]generic tadalis[/url] [url=http://ventolin.us.org]ventolin.us.org[/url] [url=http://albuterol.us.org]albuterol.us.org[/url] [url=http://tretinoin.us.com]tretinoin.us.com[/url] [url=http://prednisone.stream]prednisone.stream[/url] [url=http://azithromycinonline.us.com]azithromycinonline.us.com[/url] [url=http://furosemide-abc.com]furosemide-abc.com[/url] [url=http://propecia365.us.com]propecia online[/url] [url=http://metformin-abc.com]metformin-abc.com[/url] [url=http://flagyl.us.com]flagyl.us.com[/url]

9wgut8a4

(CharlesAmoms, 2020.01.17 23:51)

[url=http://lipitor.us.com]lipitor.us.com[/url] [url=http://buymetformin.us.org]buymetformin.us.org[/url] [url=http://amoxicillin-500mg.top]amoxicillin online[/url] [url=http://cleocingel.us.com]cleocingel.us.com[/url]

urdu sex free

(Ashleypsymn, 2020.01.17 23:38)

boys kising boob http://smart-wave.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=kashtanka.tv
fork porne hd http://merchantconstructon.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=kashtanka.tv
chrome xnxxbig boobs http://gaybrutalfuck.com/sr/out.php?l=0s.2.3.2533.2516&u=https://kashtanka.tv/
mamtha indian sex http://harmonizedintelligence.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=kashtanka.tv
celebirtyindian hot videos http://oakparkrealestateforsale.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=kashtanka.tv
slim desi bhabhi http://waterreporter.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=kashtanka.tv
poms sex vidro http://annahungerschiff.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=kashtanka.tv
sexs video hd http://www.samantashoes.com/a/affiliate_redirect.php?id=https://kashtanka.tv/
beeg desi lady https://www.countysportszone.com/pages/redirect.php?url=https://kashtanka.tv/
xxx 3gp sowmload http://www.coco.bz/cgi/yomi-search/rank.cgi?mode=link&id=65&url=https://kashtanka.tv/
hd xxx emajes http://auto4life.ru/forum/url.php?https://kashtanka.tv/
सील पेक सैकस http://benesseretermeitalia.com/redirect.asp?url=https://kashtanka.tv/
sexu videos com http://manhattanglass.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=kashtanka.tv
chinese girl xxx http://blackpipelayers.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=kashtanka.tv
suagrat video xxxxx http://tntbay.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=kashtanka.tv
bangla bf video.com https://nfgworld.com/mb/forum.php?req=derefer&url=https://kashtanka.tv/
african hot sex http://autosasap.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=kashtanka.tv
japanes masage tube8 http://remsouthcarolina.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=kashtanka.tv
nxnxxsex video hd http://www.moova.ru/go?https://kashtanka.tv/
sanny loven xxzlx http://ebistro.transformnation.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=kashtanka.tv

mom seduce stepson

(NoraSlurl, 2020.01.17 23:27)

call girl sexyporntube http://www.bcbsfla.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=justindianporn.org
devor boudi sex http://www.thedailydrill.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=justindianporn.org
vargin sex vegina http://myhomedatanow.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=justindianporn.org
song jua nude http://pmdrealty.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=justindianporn.org
porn 555 download http://thefantosee.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=justindianporn.org
saree porn tubes http://shoutdrift.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=justindianporn.org
xxxxxx sixce hd http://instantreplaysports.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=justindianporn.org
johnny sins muslim http://www.celebs-porno.com/dtr/link.php?gr=3&id=e2d80e&url=https://justindianporn.org/
3gp handjob public http://bybynum.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=justindianporn.org
gay melayu sex http://ja2.usalocalgovernmentinfo.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=justindianporn.org
defloration bollywood actress http://opac2.mdah.state.ms.us/stone/SV29I17.php?referer=https://justindianporn.org/
sucking tit monkey.com http://american-litho.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=justindianporn.org
natsa malkowa xxx.com http://nimbus.c9w.net/wifi_dest.html?dest_url=https://justindianporn.org/
big bubas sexi http://damovs.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=justindianporn.org
danny xx vedios http://jns.kashanu.ac.ir/?adsc=522&lnk=https://justindianporn.org/
rape villager porn http://arabsexytube.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=justindianporn.org
keerthi suresh xx http://gemstoneofthemonth.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=justindianporn.org
redwap danica dilan http://globalperformancesolutions.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=justindianporn.org
xxx xxx bp http://iopk.ru/partner.php?go=https://justindianporn.org/
lola and gand http://herget.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=justindianporn.org

r1pzlzr3

(Michaelanomb, 2020.01.17 23:03)

[url=http://orderdiflucan.us.com]orderdiflucan.us.com[/url] [url=http://buycialisonline.us.com]buycialisonline.us.com[/url] [url=http://buyclomid.us.org]buy clomid[/url] [url=http://fluoxetine.us.com]cheap fluoxetine[/url] [url=http://prednisone.stream]prednisone.stream[/url] [url=http://buymetformin.us.com]buymetformin.us.com[/url] [url=http://furosemide-abc.com]buy furosemide[/url] [url=http://tretinoin.us.com]buy tretinoin[/url] [url=http://kamagraonline.us.com]kamagra online[/url] [url=http://robaxin.us.org]robaxin.us.org[/url]

wkj ZE zMWyTiA

(StanleyVon, 2020.01.17 23:01)

[url=https://predalgeody.tk]predalgeody.tk[/url]
[url=https://arpersorprespa.gq]arpersorprespa.gq[/url]
[url=https://ontebashoo.gq]old milf big tits [/url]
[url=https://twinpurnualcletip.tk]milf lesbians eating pussy [/url]
[url=https://scanaremmaamu.cf]scanaremmaamu.cf[/url]
[url=https://diacreditec.tk]milagros badoo dating site [/url]
[url=https://letviesubla.ga]letviesubla.ga[/url]
[url=https://verlalenvio.tk]verlalenvio.tk[/url]
[url=https://diatrakjudtisi.tk]diatrakjudtisi.tk[/url]
[url=https://idraterpu.gq]super sexy black booty anal [/url]

96vgw6ng

(CharlesAmoms, 2020.01.17 22:58)

[url=http://valtrex.us.com]buy valtrex[/url] [url=http://levaquin.us.com]levaquin.us.com[/url] [url=http://metformin-abc.com]buy metformin[/url] [url=http://flagyl.us.com]flagyl.us.com[/url] [url=http://orderdiflucan.us.com]order diflucan[/url]

x2aztw6a

(Bennynaf, 2020.01.17 22:56)

[url=http://flagyl.us.com]flagyl.us.com[/url] [url=http://prednisone.us.com]buy prednisone[/url] [url=http://cleocingel.us.com]cleocingel.us.com[/url] [url=http://elimite.us.com]elimite[/url] [url=http://buycialisonline.us.com]buycialisonline.us.com[/url] [url=http://azithromycinonline.us.com]azithromycinonline.us.com[/url] [url=http://metformin-abc.com]buy metformin[/url] [url=http://buymetformin.us.org]cheap metformin[/url] [url=http://fluoxetine.us.com]fluoxetine.us.com[/url] [url=http://viagrapill.us.com]viagrapill.us.com[/url]

nonton mom sex

(RitaZes, 2020.01.17 22:53)

zabrzasti sex com http://www.commentdressersondragon.be/notice.php?url=https://creampieporntrends.com/
w sex videos http://bornvacation.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=creampieporntrends.com
sex vedio preeti https://c64preservation.com/index.php/dp.php?link=https://creampieporntrends.com/
sanni x video http://www.chickfiesta.ca/change-location/14?redirect=https://creampieporntrends.com/
jangali xxx y http://www.pilothouse.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=creampieporntrends.com
xxx sxas ydev http://penza.xzaa.ru/go.php?id=15159&url=https://creampieporntrends.com/
redwap message men http://maxbidauctions.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=creampieporntrends.com
xxx bagg video http://baldiz.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=creampieporntrends.com
xnxx sex videos.com https://www.vgames.bg/redirect.php?id=game_home_2&url=https://creampieporntrends.com/
xxx 2 g http://www.newsfinanza.it/landing_page/redirect/?url=https://creampieporntrends.com/
coxxxxxnnnnnnx six videofullhd http://www.google.no/url?q=https://creampieporntrends.com/
indian sexi babi http://elliott.wraptight.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=creampieporntrends.com
tiny4k feet porn http://www.airplanemart.com/AdsMgr/adclick.php?bannerid=74&zoneid=0&source=&dest=https://creampieporntrends.com/
xxx item margin http://in-price.ru/redirect.php?site=https://creampieporntrends.com/
kuvre xxx z http://greetingbux.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=creampieporntrends.com
xxx sathiya xxx http://www.chief-time.ru/bitrix/rk.php?id=396&site_id=ru&event1=banner&event2=click&event3=1+/+[396]+[TOP]+MOTIVATION+AWARDS-2017&goto=https://creampieporntrends.com/
anjali x video http://coleman.wowconference.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=creampieporntrends.com
pelajar sex boy http://gurallargroup.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=creampieporntrends.com
video bokef jenih http://www.ba-touchdown.com/wp-content/plugins/wordpress-admanager/track-click.php?out=https://creampieporntrends.com/
pron xxnxx femlliy http://scanjobs.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=creampieporntrends.com

c435lc3 s42flc

(LarryEcodo, 2020.01.17 22:49)


Excellent information. Kudos! <a href="https://allopurinol-online.com/">allopurinol 100</a>

v9h90ct7

(CharlesAmoms, 2020.01.17 22:45)

[url=http://tadalafil-abc.com]tadalafil-abc.com[/url] [url=http://tadalis.us.org]generic tadalis[/url] [url=http://ventolin.us.org]ventolin[/url] [url=http://propecia.us.com]propecia.us.com[/url] [url=http://amoxicillin-500mg.top]buy amoxicillin[/url]

japani force sex

(TrinityFrism, 2020.01.17 22:20)

secxy hot vioda http://headmastersoft.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.redwap.xyz
superb sex videos http://habermis.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.redwap.xyz
xnxx raj wap https://couponcodestoday.net/stores/www.redwap.xyz/
sunny लियोन xxx http://servaat.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.redwap.xyz
ne wsex videos http://bridgetelecom.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.redwap.xyz
sexy 18 girls http://www.redcruise.com/petitpalette/iframeaddfeed.php?url=https://www.redwap.xyz/
porn xxxx sen http://runroute.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.redwap.xyz
xxvx me download https://login.tencapsports.com/logout.ashx?authdomain=www.redwap.xyz/
normal bf download http://425mb.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.redwap.xyz
xxx download sunnyloen http://pioneerclubs.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.redwap.xyz
vip sexy viedo http://trk.atomex.net/cgi-bin/tracker.fcgi/clk?cr=8898&al=3369&sec=3623&pl=3646&as=3&l=0&aelp=-1&url=https://www.redwap.xyz/
anglo sexy bf http://promptdownloads.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.redwap.xyz
xxx video 2222 http://vinacorp.vn/go_url.php?w=https://www.redwap.xyz/
nras xxxx video http://www.expliciteart.net/cgi-bin/at3/out.cgi?id=924&tag=toplist&trade=https://www.redwap.xyz/
japanese bikini masturbat http://collegejunk.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.redwap.xyz
tamanna heroine porn http://razdeloffers.biz-market.ru/jump.php?url=https://www.redwap.xyz/
hdxxx video.cg me http://addais.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.redwap.xyz
xxx vidos daulide http://collegefuckparty.org/d2/d2_out.php?pct=admin&url=https://www.redwap.xyz/
sunny lione nude http://www.google.com.ly/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=8&ved=0CE8QFjAH&url=https://www.redwap.xyz/&ei=Gz
mom forced son http://zdorovyenogi.ru.xx3.kz/go.php?url=https://www.redwap.xyz/

tbxtnl4b

(Michaelanomb, 2020.01.17 22:06)

[url=http://methotrexate.us.com]cheap methotrexate[/url] [url=http://propecia365.us.com]propecia365.us.com[/url] [url=http://celebrex-abc.com]cheap celebrex[/url]

sd3v95su

(Bennynaf, 2020.01.17 22:00)

[url=http://tetracycline.us.com]tetracycline online[/url] [url=http://amoxicillin-500mg.top]generic amoxicillin[/url] [url=http://flagyl.us.com]flagyl.us.com[/url] [url=http://diflucan.us.org]diflucan.us.org[/url] [url=http://prednisone.stream]prednisone[/url] [url=http://viagrasoft.us.com]viagrasoft.us.com[/url] [url=http://ventolin.us.org]ventolin.us.org[/url] [url=http://celebrex-abc.com]generic celebrex[/url] [url=http://lipitor.us.com]buy lipitor[/url] [url=http://kamagraonline.us.com]cheap kamagra[/url] [url=http://levaquin.us.com]buy levaquin[/url] [url=http://metformin-abc.com]metformin[/url] [url=http://propecia.us.com]generic propecia[/url] [url=http://tadalis.us.org]tadalis.us.org[/url] [url=http://buyventolin.us.com]generic ventolin[/url]

f7rqmmtq

(CharlesAmoms, 2020.01.17 21:50)

[url=http://azithromycinonline.us.com]azithromycinonline.us.com[/url] [url=http://propecia.us.com]propecia online[/url]


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99

Következő » 

 

Profilkép


Utolsó kép


Elérhetőség

Mészáros Kitti

meszaros.kitti@citromail.hu

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 100105
Hónap: 1360
Nap: 59